3 in 1 Reinigingsfluide - Hypergevoelige huid

Samenstelling

VOORNAAMSTE ACTIEVE BESTANDDELEN

ABRIKOZENPITOLIE - 5,0%

Hydraterend - Voedend

Hydrateert, kalmeert en heeft re-hydraterende eigenschappen. Dehydratatie en irritaties worden snel teruggedrongen. Brengt het vochtgehalte in balans, versterkt elasticiteit en stevigheid. Door de licht ontstekingsremmende eigenschappen is deze olie zeer geschikt voor de gevoelige huid!

PROTEOL OAT (haver) - 5,0%

Zachte reiniging

Licht schuimend actief op basis van haver, die de huid reinigt en de huidbarrière respecteert zonder de huid uit te drogen. Zeer geschikt voor gevoelige huiden.

CALENDULA OLIE - 2,0%

Verzachtend - Voedend

Calendula olie (goudsbloem) is voedend, verzachtend, ontsmettend, bestrijdt bacteriën aanwezig op de huid, en heeft een ontstekingsremmende werking.

RHODOFILTRAT PALMARIA® - 1,0%

Microcirculatie - Ontzwellend - Hydraterend - Ontstekingswerend - Egaliseren teint

Gepatenteerd actief, dat gekend staat voor het ontzwellen en draineren van de huid en het verbeteren van de microcirculatie. Vermindert roodheid en maakt de teint egaler. Tevens helpt Rhodofiltrat ook bij het beschermen van de celstructuur, vooral de membraanlipiden en DNA, tegen beschadiging door UV-geïnduceerde radicalen. Behoudt de hydratatie en heeft zuurstofrijke eigenschappen om de gestreste en vermoeide huid te revitaliseren.