Reinigingsgel AcnePro

Samenstelling

VOORNAAMSTE ACTIEVE BESTANDDELEN

CYTOBIOL BURDOCK 2® - 5,0%

Seboregulerend

Gepatenteerd actief bestaande uit een combinatie van Burdock extract, zink en biotine (vitamine H). Reduceert en reguleert de productie van sebum, en stimuleert het herstelproces van de huid.

PANTHENOL - 2,0%


Verstevigend - Herstellend - Kalmerend


Zorgt ervoor dat de huid soepeler, steviger en elastischer aanvoelt, helpt tegen irritaties en draagt bij tot de genezing van lichte wonden. Dankzij de vitaminevormende eigenschap wordt de energietoevoer naar de cellen bevorderd en de vorming van nieuwe huidcellen versneld.

VITAMINE B3 - 0,4%


Regenererend - Hydraterend - Stimuleren Celmetabolisme


Vitamine B3 speelt een belangrijke rol bij de energievoorziening van huidcellen en bij de werking van het zenuwstelsel. Zorgt voor een zachte, gehydrateerde huid.

ALLANTOÏNE - 0,5%


Wondhelend - Ontstekingsremmend - Verzachtend


Bevordert de wondgenezing, hydrateert de huid en activeert de celhernieuwing. Allantoïne is zacht voor de huid en irriteert niet, ideaal voor de ontstoken en geïrriteerde huid. Allantoïne lost de dode huidcellaag op waardoor er een zachte, gladde en soepele huid ontstaat. Het hydrateert de celwand, kalmeert de huid en stelt ze in staat zichzelf te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

SALICYLZUUR - 0,2%


Egaliserend - Zuiverend - Exfoliërend


Maakt de hoornlaag van de huid (bovenste huidlaag) weker waardoor deze loskomt en de groei van gezonde huidcellen bevorderd wordt. De huid krijgt een gladde en egalere uitstraling.