Sérum Ultime

Samenstelling

VOORNAAMSTE ACTIEVE BESTANDDELEN 

 

MATRIXYL SYNTHE 6®

 

Opvullend - Liftend - Herstructurerend

 

 

Gepatenteerd actief dat de synthese van 6 hoofdonderdelen van de huidmatrix en de dermale-epidermale kruising verhoogt. De rimpelstructuur wordt vlakker en de huidtextuur wordt geherstructureerd. Het reliëf van de rimpels daalt.

 

 

UPLEVITY®

 

 

Antirimpel - Verstevigend

 

 

Gepatenteerd actief dat de stevigheid van de huid en structuur van de vezels in de dermis verbetert. De huid ziet er steviger en jonger uit en wordt gelift. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd.

 

 

GATULINE INTENSE®

 

 

Verstevigend -Liftend - Opspannend

 

 

Gepatenteerd actief dat de biomechanische functies van de fibroblasten stimuleert waardoor de architectuur van de dermis wordt aangepakt. De huiddichtheid, gladheid en de stevigheid wordt verbeterd en de huid wordt gelift. Instant effect.

 

HYALURONZUUR HMW - LMW

Intense hydratatie - Versterkt huidbarrière - Stimuleert productie procollageen

Verhoogt de capaciteit van de huid om water vast te houden, waardoor de huidbarrière versterkt wordt. De productie van procollageen wordt gestimuleerd, en de stevigheid wordt verhoogd. De huid wordt intensief gehydrateerd.

VITAMINE E

Antioxiderend - Hydraterend - Ophelderend

Hydraterend bestanddeel dat de epidermale lipidenfilm en de celmembranen versterkt en antioxiderend werkt. Verstevigt de huid.

ABRIKOZENPITOLIE

Intense hydratatie - Regenererend - Ophelderend

Regenererend en revitaliserend, helpt de huid om haar glans, tonus en veerkracht terug te winnen. Versterkt de hydraterende film van de huid en zorgt ervoor dat het vocht in de huid wordt vastgehouden.